08

Acum monitorizarea și evidența accesului angajaților și vizitatorilor pe teritoriul companiei dvs., a devenit mai ușoară și mai profitabilă !

Dacă aveți o afacere cu un mare număr de persoane care în mod constant vin și pleacă, atunci, pentru evidența acestora mai eficace ar fi introducerea  unui sistem de control al accesului.

Astfel de sisteme au mai multe avantaje cheie. Ele vă vor permite să controlați toate procesele care au loc în cadrul companie și în mod semnificativ va economisi bani Dvs, în același timp aducând la un nou nivel eficiența de lucru!

Principalele avantaje ale sistemelor de control al accesului sunt:

securitatea

Cu ajutorul cardurilor veți ști întotdeauna numărul exact de persoane care se află în clădire. De asemenea veți avea posibilitatea să alegeți cu prudență persoanele care au acces pe teritoriu. Gândiți-vă. Se întâmplă ca o secundă poate salva sute de vieți.

acces limitat

Fiecărui angajat îi este atribuit un card de acces din plastic (care are un număr unic). El îi permite accesul numai în zonele prestabilite.

ușor de exploatat

Acest tip de card funcționează fără contact, doar apropie-l de cititor și deschide ușa.

controlul deplin asupra personalului

Toate informațiile de pe cititor sunt salvate pe server, ceea ce permite evidența clară a orelor de lucru a personalului sporind eficiența operațională și disciplina în nenumărate ori.

Aflați perioada de amortizare/recuperare a sistemului de control acces pentru afacerea dvs !