dvs-fiz-ohrana2

Aveți nevoie de protecție fizică calificată?
Noi suntem gata să minimizăm riscurile și să  asigurăm evidența accesului tuturor persoanelor și vehiculelor.

« DVS Service » – oferă o gamă largă de servicii pentru a asigura protecția fizică a clienților. Protecția obiectelor (întreprinderi, organizații, centre comerciale, bazele en gros,  cafenele, restaurante, bănci, precum și persoane fizice) se realizează în conformitate cu diferite scheme, care sunt ideale pentru clienți, ținând cont de caracteristicile fiecărui obiect în mod individual.

Sistemul flexibil de plată si peste 12 tipuri de cooperare vă vor oferi ocazia să profitaţi de serviciile noastre de pe cele mai avantajoase preturi!

Toți lucrătorii sunt angajați pe bază de concurs conform unor criterii stricte de selecție ce țin de calitățile fizice, morale și profesionale. Toți angajații sunt supuși cursurilor de pregătire inițială în cadrul Academiei de Poliție a Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova și a cursurilor sistematice de perfecționare pentru  îmbunătățirea abilitățile lor profesionale.

Agenții de pază  «DVS Service» sunt echipați cu toate mijloacele speciale pentru a-și îndeplini sarcinile, după necesitate, o armă de foc, un telefon radio, buton de alarmă, echipament individual de protecție.

Baza corpului administrativ a « DVS Service » sunt foști angajați ai Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, care cu succes transmit și altor angajați experiența și cunoștințele acumulate anterior.

Pentru a spori securitatea fizică și menținerea securității integrate « DVS Service » oferă serviciul: Grupul de Intervenție Rapidă (GIR) – o unitate mobilă formată din personal special instruit atât din punct de vedere fizic cât și profesional.

Obiectul dvs. este în siguranță deplină cu « DVS Service ».

Vă oferim o consultație gratuită, mulțumită căreia veți putea afla răspuns la toate întrebările.