DESPRE NOI

Compania de securitate « DVS Service » a fost fondată la 25 februarie 2004 ca o structură privată licențiată în  soluționarea problemelor ce țin de asigurarea protecției vieții și sănătății cetățenilor, protecția proprietății , inclusiv în timpul transportării (seria de licență A MMII nr. 016972).

La baza ideologiei companiei stă profesionalismul, cooperarea eficientă cu organele de drept, soluționarea operativă a sarcinilor, abordarea flexibilă a cooperării, precum și utilizarea ultimelor evoluții tehnologice în domeniul protecției.

Angajații companiei sunt agenți de pază licențiați, cu aptitudini profesionale înalte și multă experiență. Cea mai mare parte a corpului administrativ sunt – foști ofițeri ai Ministerului Afacerilor Interne și a altor structuri.

În componența «DVS Service» intră compania subsidiară «DVS Techno »a cărei activitate principală este vânzarea, instalarea și întreținerea sistemelor de securitate și antiincendiu, precum și sistemelor de alarmă în caz de incendiu, supraveghere video și de control al accesului de orice tip de dificultate.

Aplicarea calitativă a serviciilor de securitate se datorește resurselor tehnice și materiale disponibile companiei.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Илья-Михайлович
Генеральный директор
Литвинов Илья Михайлович
Владислав Александрович

Финансовый директор

Оларь Владислав Александрович
obsluzhivanie_video_otdel copy
o nas 01
o nas 02
o nas 03

« DVS Service » deține toată infrastructura necesară:

 • Consola de securitate centralizată,
 • Încăpere pentru depozitarea armelor,
 • Automobile proprii (peste 25 mașini. Pentru protecția și însoțirea  persoanelor VIP sau a delegațiilor compania are la dispoziție  mașini de clasă premium  «LEXUS», precum și SUV-ul «Toyota Highlander», pentru asigurarea îndeplinirii sarcinii în locuri greu de străbătut.)

În prezent, sunt echipate,  protejate atât tehnic cât și fizic următoarele obiecte:

Ambasada Suediei în Republica Moldova; punctele vamale  Chișinău și Cahul; rețeaua de magazine Ungar, CasaCurata, Supraten, Vega-L, Tina, Supermarket Sofia, supermarket Green Hills; centrul auto DIO Plus, rețeaua de magazine auto Caragon COM, centrul Auto KIA Motors; Centrele Comerciale Palmira, Marks , Marița, Premier; hotelurile  Royal Park, Flowers, Boutique hotel, Arus hotel; baza angro Glorinal-Grup; magazinele Connect, Puma; rețeaua de magazine Golden Lion, Milano Café, Pizza Celentano, Velvet Café, Stela Artois Pub, restaurantul armenesc – ” LaSarkis », Balcani, TorroGrill, Șalom, GastroBAR, Oliva, Surprize; rețeaua de magazine Gustoșel, Gainusa; rețeaua de cluburi Fitness Doza; spălătoriile auto Regomit, Marinirom; centrele medicale Hippocrate, Rihpangalfarma; reteaua de farmacii Apoteca, Gedeon Richter; clubul de noapte Godzilla, PianoBAR, Vivaldi, Nyse; fabrica de brânzeturi Alba, Centrul Cultural Evreiesc «KEDEM», Reprezentanții Comisiei Europene în Republica Moldova, precum și instituțiile de învățământ, cum ar fi liceele: Ștefan cel Mare, Mihai Grecu, A.S.Pușkin, Universul, Chiril și Metodiu, Liceul Teatral, toate blocurile Liceului ORIZONT, Spiru Haret, Prometeu și multe alte obiecte.

Proprietatea tuturor obiectelor luate sub protecție, sunt asigurate în conformitate cu contractul “Cu privire la asigurări de răspundere profesională “, încheiat între “DVS SERVICE” și compania de asigurări ” ASTERA GROUP “.

La datorie 24/24 sunt deja astăzi grupuri de intervenție rapidă în toate sectoarele municipiului Chișinău, care sunt formate din personalul bine instruit, dotat cu protecție specială și echipamente de comunicații radio.

După recepționarea semnalului  “Alarmă”, un astfel de grup este prezent în timp de 3 – 7 minute și este gata imediat să ofere asistență calificată necesară.

Toate mașinile operaționale ale companiei noastre sunt echipate cu sistem de monitorizare prin satelit (GPS). Grație acestui sistem, ofițerul de serviciu are informații complete cu privire la localizarea grupelor de intervenție rapidă și are capacitatea de a dirija acțiunile lor referitor la deplasarea spre locul incidentului.

În arsenalul angajaților  companiei de securitate « DVS Service»  sunt toate tipurile de arme permise plus echipament speciale, și anume:

 • arme de foc de serviciu de tip «CZ», «Baikal»,
 • baston din cauciuc,
 • electrocutioner/electroșocher “OSA 916”,
 • Veste antiglonț, ș.a

Pentru comunicare sunt folosite stațiile-radio «Kenwood», «Motorola» și telefoanele mobile.

În prezent compania de securitate « DVS Service » oferă o gamă completă de servicii în:

 • Proiectarea și montarea sistemelor de securitate
 • Semnal antifurt și incendiu
 • Butoane de alarmă
 • Sisteme de supraveghere video
 • Controlul și limitarea accesului (bariere, turnichete, interfoane audio și video)
 • Sisteme de telefonie și calculator
 • Lucrări de instalare
 • Consolă pază automatizată de orice complexitate
 • Protecția fizică a obiectelor de orice complexitate
 • Protecția persoanelor VIP
 • Protecția evenimentelor de masă
 • Card de ajutor de urgență
 • Escortarea mărfii de valoare

« DVS Service » colaborează îndeaproape atât cu organele de lege și agențiile de securitate, precum și cu alte companii de securitate.

De-a lungul anilor, compania de securitate « DVS Service » a devenit unul dintre liderii de piață în domeniul serviciilor de securitate din Chișinău, protejând cu încredere și în mod fiabil viața, sănătatea și proprietatea clienților săi.

Începând cu anul 2007 compania « DVS Service » a devenit partener oficial în securitatea evenimentelor de masă care au avut loc în orașul Chișinău:

Concerte susținute de artiști renumiți, printre care membru trupei «Modern Talking» Thomas Anders, Edita Pieha, Ilona Bronevitskaia, «Comedy Club», Laima Vaikule, Mihail Boiarsky, Vladimir Presnyakov și alții…

Motto-ul companiei noastre:

“Pace în casa ta, și siguranță familiei tale”.

Cooperarea cu oricare client are o importanță deosebită pentru compania noastră, deoarece succesul companiei « DVS Service » depinde în totalitate de satisfacerea intereselor tale.

Cum să reduceți cheltuielile de pază?